2008-07-30

Hej dagboken!

Det börjar bli mycket personligt och lite politik i bloggen dessa dagar. Det har blivit något av en pride-dagbok utav bloggandet. Det är något visst med att skriva ner lite vad som händer så man kommer ihåg, även i fall det bara är jag som är intresserad av mitt vardagliga liv. I dagens avstämmning kan jag notera att gårdagen blev både trevlig och sent avslutad.

Vi (jag och mats) hängde med lite olika folk i Tantolunden med nån flaska vuxen-saft. Träffade på trevliga människor från Stockholm, Göteborg och Belgien, samt Spanien. Vi fick tag på Spanjorerna vi träffade första dagen och mot slutet var det bara vi kvar - dvs Jag, Mats, Antonio, och Bernard. Vi umgicks bara, men vem vet vad som följer i den såpan. Vi gjorde i alla fall klart att vi alla fyra var singlar (och inte i hop med varandra) och att jag tyckte Antonio var snyggast och att Mats tyckte Bernard var snyggast. So far so good.

Idag har jag inte gjort något vettigt än så länge, men skall dra mig bortåt Pride Park som slår upp portarna idag. I kväll ska jag hänga med Madde & Flatorna. Det kommer bli fantastiskt! Förhoppningsvis blir det först lite dryck och socialiserande och sedan utgång och dansgolvsröjande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå nu börjar det bli dags att avslöja hur det gick med spanjorerna, eller ett gulligt foto från öldrickandet i parken i alla fall!
Gick du med v i paraden? Fantastiskt block, fantastisk parad, eller hur?

Håkan Eriksson sa...

Jodå, jag kom hem idag från läger så nu ska jag skriva lite blogginlägg. Förmodligen kommer jag låtsas att jag skrev dem för några dagar sedan och fejka datumen som en sann dagboksskrivare.