2008-07-28

Go gay pride!

Just nu är jag uppe i Stockholm och bevistar Euro Pride 2008!

Nytt för i år är att det enligt Prajd-ledningens utsagor skulle vara mycket längre pride i år. Istället för onsdag till söndag en vecka, skulle det vara från fredag till söndag över två helger. Det verkar dock vara en sanning med modifikation. Visst är det en del fotoutställningar på kulturinstitutioner runt om i stan och en och annan fest, men invigningen var i fredags, idag öppnade Pride House, och Pride Park öppnar inte förrän på onsdag.

Men jag har i alla fall hunnit med en hel del sedan jag kom i går morse. Träffat och hängt mest med Mats under gårdagen, vi stötte på två snygga Spanjorer från Madrid som förhoppningsvis skall hänga med i kväll på lite utomhushäng-med-vin. Snackade en del med en Kanadensare på Hostelet också, det märks att det är Euro Pride - en hel del utländskt folk är det.

Idag har jag börjat med att lyssna på en föreläsning om Män som säljer sex till män. Han föreläsaren gjorde några intressanta kopplingar mellan "äventyrliget" som inställning till olika sexuella aktiviteter, och huruvida man praktiserar säljandet av sexuella tjänster.

Nåväl, nu är det dags för lunch, sen får vi se vad den här dagen har att erbjuda.

Inga kommentarer: