2008-07-09

(s) & (mp): Varför skrota när vi kan utreda?

Fan va störd man som vänsterpartist blir när Socialdemokraterna och Miljöpartiet gör sina utspel, helt utan att ens försöka kontakta vänsterpartiet. Som idag, när de gjorde sitt FRA-utspel.

Antigen så är de bara arroganta, eller så insåg de från början att vänsterpartiet inte skulle köpa förslaget som går ut på att FRA-lagen ska då göras om efter en utredning, och under tiden blir det fritt fram för FRA att koppla in sina kablar och börja massavlyssna svenska folket.

Att sossarna sedan Bodströms härjningar inte är ett parti för personlig integritet är tydligt. Det är ju trots allt dem som ligger bakom tankarna kring signalspaning mot svenska folket. Det finns nog ingen som inte förstår vad den kommande "utredning" skall göra: sitta och fundera i några månader och sedan lägga fram ett förslag på en ny FRA-lag som kommer vara samma skit men med några få kosmetiska ändringar från högerns förslag.

Gör som vänsterpartiet vill i stället - skrota FRA-lagen och alla sådana idéer om förutsättningslös singalspaning av all kommunikation. Och gör det nu!

Inga kommentarer: